Op deze website vind u afbeeldingen van werk wat , op een aantal werkstukken na (vnl. chamottebeeldjes), is ontstaan in de periode tussen 1992 en nu.

Vanaf 1992 deed ik de opleiding schilderen/tekenen/grafiek aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Daar heb ik me willen bekwamen in het portret op zowel naturalistische als expressieve wijze. Een deel van het examenmateriaal vind u in het album ‘beschilderde enveloppen’.

Ander portretwerk uit die periode vind u in de albums schilderen-tekenen  en portret.

Het gros van de chamottebeeldjes die u vind in het album beeldjes is gemaakt vanaf 2003, er zijn er ook nog een aantal, plus groter werk van voor 1992.

Al het werk  uit het album houtbewerking is gemaakt vanaf 2005.

Het werk te vinden in het album vilt is gemaakt vanaf 2007

De steenoven heb ik in 2009 gebouwd voor de zorgboerderij ‘de Maartensplaets in Leuvenheim

Vanaf 2007 geef ik in mijn  atelier aan huis individuele lessen in verschillende technieken ( houtbewerking/boetseren- schilderen/tekenen ) ook aan een kleine clubje tot 4 personen.

Ik werk zelf in alle disciplines zowel vrij als in opdracht. Het beoefenen van deze disciplines is een behoefte die ik altijd combineerde met andere werkzaamheden in de zorg en het onderwijs. Het is nooit bedoeld een broodwinning te worden. Het zou de wijze waarop ik ermee bezig ben ook geen recht doen het een ‘hobby’ te noemen. Het is eenvoudig op allerlei manieren met mijn leven verweven.

Ik heb nooit de aandrang gevoelt om te verwoorden waarom ik het werk maak zoals ik het maak, het komt voort uit persoonlijke smaak, de manier waarop ik naar de wereld kijk. Wel wil ik het liefst ‘de schoonheid der dingen’ in het werk betrekken. De kunst is voor mij een troost.